Kas ir Rubens farm kaulu un dārzeņu buljons?



  •   Mūsu buljons ir ŠĶIDRS, SALDĒTS, NEKONCENTRĒTS produkts, kas tiek iegūts, lēni karsējot, vistu, liellopa, brieža vai cūkas kaulus un locītavas tīrā ūdenī vismaz 12 - 48 stundas. 


  • Gatavojot buljonu, kauliem un locītavām papildus tiek pievienoti dažādi sakņaugi, dārzeņi, garšaugi un garšvielas.


  • Pateicoties lēnam un vienmērīgam vārīšanas procesam, gan kaulos esošā garša, gan vērtīgās barības vielas sadalās un izšķīst ūdenī, izveidojot izteiksmīgām garšām un barības vielām piesātinātu buljonu, kas, atdziestot kļūst biezs un viskozs (želeja).


  • Mēs esam novērojuši un uzskatām, ka buljonam ir jābūt saldētam, jo tādā veidā saglabājas tā garša un svaigums.





KĀ LIETOT KAULU BULJONU

UZSILDI, MALKO, GATAVO


    

  • Buljonu var baudīt, uzsildot to katliņā ar vai bez piedevām. Buljonam iepakojumā ir pievienots tikai 0,5% sāls, tapēc aicinam pievienot sāli pēc pašu patikas, tādā veidā, atverot katru buljonā esošo garšu. 


  • Buljons, kas ir jau gatavs lietošanai, kalpos kā pamats ātras, veselīgas maltītes pagatavošanai. Atliek tikai pievienot izvēlētās sastāvdaļas, kā, piemēram, zaļos zirnīšus, ravioli, pelmeņus, olu nūdeles, dārzeņus, garšaugus, frikadeles vai tīru gaļiņu bez garšvielām.


  • Buljons ir neaizstājama sastāvdaļa tūkstošiem receptēs, taču buljona nepieejamība bieži attur cilvēkus no gatavošanas. Turiet buljonu savā saldētavā un Jūs pamanīsiet, kā sniedzieties pēc tā arvien biežāk un biežāk. 


ĪSTS UN PATIESS, PAREIZI GATAVOTS



''Ideja par Rubens Farm - īstu, kārtīgu buljonu, kuram ir jābūt pieejamam veikala gājiena attālumā, radās 2013. gadā, kad es uzsāku savas profesionālās karjeras gaitu kā pavārs. Reiz, gatavojot mājās, apstājos pie receptēm, kuras bez buljona nav iespējams īstenot. Es nodomāju, ka neesmu vienīgais, kam nav šādas iespējas dzīvokļa virtuvē grauzdēt liellopa un vistas kaulus,  24 stundas uz plīts atstāt nepieskatītu lielu, virmojošu katlu un turēt ietilpīgu saldētavu savā dzīvoklī, tapēc, lai buljons būtu vienmēr pieejams. Es pārliecinoši turējos pie šīs idejas un neatlaidīgi vāriju buljonus restorānu virtuvēs, lai 2020. gada 11. janvārī pirmo reizi prezentētu buljonu, kā viegli pieejamu produktu.''  
Ralfs Zaharovs, Rubens farm dibinātājs


Mēs, Rubens Farm, esam stingri apņēmušies ievērot tradicionālas buljona gatavošanas  metodes.  Produkta vārīšanas  laiki un sastāvdaļas ir rūpīgi aprēķinātas, lai būtu droši, ka mūsu buljonā saglabājas izcila garša, maksimālais kolagēna un citu vērtīgo uzturvielu dauzdzums.



 Iegādājies šeit


  

Buljons pilnīgai ķermeņa labsajūtai


IMUNITĀTE

Kolagēns un aminoskābes, kas atrodas kaulu buljonā, palīdz stiprināt un atjaunot zarnu gļotādu, kurā atrodas vairāk nekā 70% no cilvēka imūnšūnām.


LOCĪTAVU VESELĪBA 

Želatīns un kolagēns palīdz stiprināt skeleta sistēmu, atjaunot saistaudus, atvieglot locītavu sāpes un mazināt iekaisumu.


ĀDA, MATI UN NAGI

Kolagēns nodrošina veselīgas ādas, matu un nagu veidojošos elementus.


SMADZEŅU DARBĪBAS FUNKCIJA

Pētījumos cilvēķa zarnas tiek sauktas par “otrajām smadzenēm”. Atbalstot savu iekšējo gremošanas sistēmu, jūs tiešā veidā ietekmējat to, ko jūs domājat un kā jūtaties.



*Modernajā sabiedrībā kaulu buljons tiek arī saukts par superēdienu un šķidro zeltu.







0
 .